ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Βατικανό διαψεύδει ότι ο Πάπας έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο

Το Βατικανό διαψεύδει ότι ο Πάπας έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο

Στη διάψευση δημοσιεύματος που ανέφερε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έχει διαγνωστεί με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο προχώρησε σήμερα το Βατικανό.

«Ο πάπας πραγματοποιεί τις δραστηριότητές του εντατικά όπως πάντα. Είναι πολύ ανεύθυνη η διασπορά αβάσιμων ειδήσεων και ανάξια προσοχής» τονίζει με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Βατικανού Φεντερίκο Λομπάρντι.

Σύμφωνα με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Quotidiano Nazionale, ενός εθνικού εντύπου με έδρα την κεντρική Ιταλία, ο 78χρονος πάπας «πρόσφατα» μεταφέρθηκε μυστικά με ελικόπτερο σε μία μικρή πόλη της Τοσκάνης για να επισκεφθεί έναν Ιάπωνα γιατρό.

Η εφημερίδα έγραψε ότι ο Αργεντίνος ποντίφικας διαγνώστηκε με έναν «μικρό, σκουρόχρωμο όζο στον εγκέφαλο», ο οποίος είναι ιάσιμος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πάπας δείχνει καλά στην υγεία του τους τελευταίους μήνες παρά τους πόνους στα πόδια εξαιτίας της ισχιαλγίας από την οποία υποφέρει, για την οποία υποβάλλεται τακτικά σε φυσιοθεραπεία στο Βατικανό.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.