ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βατικανό: Πρέπει να υπάρξει αποφασιστική αντίδραση στη φρενήρη βία της τρομοκρατίας

Βατικανό: Πρέπει να υπάρξει αποφασιστική αντίδραση στη φρενήρη βία της τρομοκρατίας

Να υπάρξει μια «αποφασιστική και αλληλέγγυα αντίδραση» στην «επίθεση κατά της ειρήνης ολόκληρης της ανθρωπότητας» ζητά το Βατικανό με ανακοίνωσή του στην οποία εκφράζει τη λύπη του για τις χθεσινοβραδινές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι.

«Είμαστε συντετριμμένοι από αυτήν την νέα εκδήλωση της φρενήρους βίας της τρομοκρατίας και του μίσους, την οποία εμείς μαζί με τον Πάπα και όλους αυτούς που αγαπούν την ειρήνη καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της Αγίας Έδρας Φεντερίκο Λομπάρντι.

«Πρόκειται για μια επίθεση εναντίον ολόκληρης της ανθρωπότητας, η οποία αξιώνει μια αποφασιστική και αλληλέγγυα αντίδραση από την πλευρά μας προς όλους για να αντιταχθούμε στη διάδοση του φονικού μίσους σε όλες του τις μορφές», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσευχόμαστε για τα θύματα και τους τραυματίες και για όλον τον γαλλικό λαό» καταλήγει στη δήλωσή του ο Λομπάρντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.