ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάπας Φραγκίσκος: Μήνυμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα

Πάπας Φραγκίσκος: Μήνυμα συμπαράστασης προς την Ελλάδα

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας – Εκφράζει τη λύπη και την αλληλεγγύη του ο Πάπας Φραγκίσκος.

Την αλληλεγγύη του προς όσους επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Ελλάδα εξέφρασε ο Πάπας Φραγκίσκος, σε μήνυμα συμπαράστασης που απέστειλε προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, μέσω του Υπουργού Εξωτερικών του Βατικανού Καρδιναλίου Pietro Parolin.

Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας πληροφορήθηκε τα όσα συνέβησαν με μεγάλη λύπη και προσεύχεται στη μνήμη των θυμάτων. Παράλληλα, για όσους πενθούν, επικαλείται τις ευλογίες του Κυρίου για παρηγορία και δύναμη.

Αναλυτικά, το μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου αναφέρει:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Αυτού Αγιότης ο Πάπας Φραγκίσκος με μεγάλη λύπη πληροφορήθηκε για τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Ελλάδα, και εκφράζει την αλληλεγγύη του σε όλους όσους επλήγησαν από αυτή την τραγωδία. Ιδιαίτερα προσεύχεται στην μνήμη των θυμάτων επικαλούμενος την αγάπη του Παντοδύναμου Θεού, και ενθαρρύνει τις αρμόδιες αρχές και τις ομάδες διάσωσης στις συνεχιζόμενες προσπάθειές τους για τη διάσωση επιζώντων. Για όλους όσους πενθούν ο Πάπας Φραγκίσκος επικαλείται τις ευλογίες του Κυρίου για παρηγοριά και δύναμη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.