Βατικανό: Ελαφρώς αδιάθετος ο Πάπας – Ματαίωσε το πρόγραμμά του (φώτο)

Βατικανό: Ελαφρώς αδιάθετος ο Πάπας – Ματαίωσε το πρόγραμμά του (φώτο)

Ο Πάπας φαίνεται να είναι κρυωμένος και μίλησε με λίγο βραχνή φωνή στο κοινό του την Τετάρτη, ενώ έβηχε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ελαφρώς αδιάθετος και ακύρωσε εκδήλωση στη βασιλική της Ρώμης, ωστόσο, θα τηρηθεί το υπόλοιπο πρόγραμμά του στην κατοικία του, σύμφωνα με το Βατικανό.

«Εξαιτίας μίας ελαφριάς αδιαθεσίας, προτίμησε να μείνει στη Σάντα Μαρία» αναφέρει το Βατικανό, αναφερόμενο στον ξενώνα όπου διαμένει ο 83χρονος Ποντίφικας.

«Όλες οι άλλες υποχρεώσεις θα συνεχιστούν κανονικά» ανέφερε ο εκπρόσωπος Ματέο Μπρούνι.

Το Βατικανό έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του Πάπα με τον Καρδινάλιο Αντόνιο Τάγκλιε από τις Φιλιππίνες που μόλις ανέλαβε νέα θέση στο Βατικανό, σε συνάντηση που είχαν με μέλη της Παγκόσμιας Καθολικής Κίνησης για το Κλίμα. Η συνάντηση έγινε λίγα βήματα πιο μακριά από τον ξενώνα.

Ο Πάπας φαίνεται να είναι κρυωμένος και μίλησε με λίγο βραχνή φωνή στο κοινό του την Τετάρτη, ενώ έβηχε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Ο Πάπας Φραγκίσκος έχει αφαιρέσει σε νεαρή ηλικία μέρος του ενός πνεύμονα σύμφωνα με βιογράφο του.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του επρόκειτο να μεταβεί στη Βασιλική του Αγίου Ιωάννη του Λατεράνου.

Κατά τη συγκέντρωση της Τετάρτης στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, κάποιοι φορούσαν μάσκες ωστόσο μόνο ένα άτομο φορούσε μάσκα κατά τη λειτουργία του Πάπα.

Σημειώνεται ότι άλλοι δύο άνθρωποι κατέληξαν από τον κορωνοϊό στην Ιταλία, αυξάνοντας τον αριθμό των νεκρών σε 14, όπως ανακοίνωσε η ιταλική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας την Πέμπτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.