ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σε τεστ για τον κορωνοϊό υπεβλήθη ο Πάπας Φραγκίσκος – Βγήκε αρνητικό

Σε τεστ για τον κορωνοϊό υπεβλήθη ο Πάπας Φραγκίσκος – Βγήκε αρνητικό

Ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος είναι άρρωστος από τα τέλη Φεβρουαρίου, υπεβλήθη σε τεστ για να φανεί αν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό ή όχι.

Με τους νεκρούς στην Ιταλία να ανέρχονται σε 35 και καθώς όλοι είναι ίσοι στα μάτια του Θεού, εύλογη υπήρξε η ανησυχία των συμβούλων του Ποντίφικα για την υγεία του, εφόσον το κρυολόγημα που φέρεται να έχει από το τέλος του προηγούμενου μήνα, δεν περνάει. Ωστόσο, το τεστ βγήκε αρνητικό και ο Πάπας δεν νοσεί από τον κορωνοϊό.

Το Βατικανό, βέβαια, δεν έχει διαψεύσει ούτε και επιβεβαιώσει το δημοσίευμα της ιταλικής «Il Messaggero». Μιλώντας στο ποίμνιό του την Κυριακή στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Πάπας ανακοίνωσε ότι το κρυολόγημά του θα τον αναγκάσει να απέχει από τα καθήκοντά του για μία εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Φραγκίσκος έχει χάσει ένα μέρος του πνεύμονά του, όταν του τον αφαίρεσαν λίγο μετά την ηλικία των 20 ετών στη γενέτειρά του, το Μπουένος Άιρες, επειδή υπέφερε από φυματίωση, σύμφωνα με τον βιογράφο του Όστεν Ιβέρει. Υποφέρει επίσης από πόνους στο πόδι λόγω ισχυαλγίας, για την οποία κάνει φυσικοθεραπεία και είναι ο λόγος για τον οποίο δυσκολεύεται μερικές φορές όταν ανεβαίνει σκαλιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.