ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λήξη συναγερμού στο Βατικανό: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Πάπας Φραγκίσκος

Λήξη συναγερμού στο Βατικανό: Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Πάπας Φραγκίσκος

Τα τελευταία 24ωρα υπήρχε έντονο άγχος στο Βατικανό, καθώς υπήρχαν υποψίες ότι ο Πάπας Φραγκίσκος μπορεί να έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό. Όμως, όπως όλα δείχνουν το τεστ βγήκε αρνητικό.

Την είδηση δημοσιεύει η εφημερίδα της Ρώμης Il Messaggero, σύμφωνα με την οποία ο ποντίφικας κρυολόγησε την περασμένη Τετάρτη, κατά την καθιερωμένη γενική ακρόαση των πιστών. Οι εικόνες του πάπα Φραγκίσκου να βήχει είχαν κάνει τότε τον γύρο του κόσμου.

Συνεχίζει το πρόγραμμά του ο πάπας

Ο Αργεντινός πάπας συνεχίζει να συμμετέχει κανονικά στην λειτουργίες στον ξενώνα του Βατικανού, Σάντα Μάρτα, όπου διαμένει, αλλά δεν θα μεταβεί στην Αρίτσια, λίγο έξω από την Ρώμη, όπου ο κλήρος της Αιώνιας Πόλης συναντάται και προσεύχεται στην αρχή της καθολικής Σαρακοστής.

Ο λατινοαμερικανός πάπας φέρεται να υποφέρει από λαρυγγίτιδα και αναμένεται να γίνει καλά εντός των επομένων ημερών. Στο μεταξύ, οι επισκέψεις τουριστών στα γνωστά Μουσεία του Βατικανού, τις τελευταίες εβδομάδες σημειώνουν κάμψη του 60%.

Δυο δικαστικοί θετικοί στον κορωνοϊό στο Μιλάνο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δυο δικαστικοί, στο μεταξύ, στο Μιλάνο προέκυψαν θετικοί στον κορωνοϊό και προσωρινά σταμάτησαν οι αστικές δίκες , για προληπτικούς λόγους. Στο Παλέρμο της Σικελίας τέσσερις συνάδελφοί τους ετέθησαν σε εθελοντική απομόνωση, ενώ στην ιταλική πρωτεύουσα ένας εργαζόμενος της δημόσιας τηλεόρασης Rai μολύνθηκε από τον κορωνοϊό. Η διεύθυνση του ιταλικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού ενέκρινε σήμερα νέο κανονισμό, για πιο αυστηρή προφύλαξη των υπαλλήλων του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.