ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εορτασμός Αγίας Κυριακής στη Μητρόπολη Καστορίας

Εορτασμός Αγίας Κυριακής στη Μητρόπολη Καστορίας

Τη μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Κυριακής τιμά και εορτάζει η Αγία μας Εκκλησία στις 7 Ιουλίου.

Τη μνήμη της Αγίας Κυριακής στη Μητρόπολη Καστορίας πανηγυρίζουν :

Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Κοινότητος Αγίας Κυριακής

ην Παραμονή της εορτής Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και ανήμερα της εορτής Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 θα τελεσθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Σπηλαίων

Την Παραμονή της εορτής Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 7.00 μ.μ. θα τελεσθεί Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας και ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία.
Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής (Γκαλιότρυπες)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παραμονή της εορτής Παρασκευή 6 Ιουλίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα τελεσθεί Πανηγυρικός Εσπερινός, και ανήμερα της εορτής θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.