ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ένα Airbus Α380 αγνόησε τους ισχυρούς ανέμους και παραλίγο… να λογοδοτήσει στη «μανία» της Φύσης (βίντεο)

Ένα Airbus Α380 αγνόησε τους ισχυρούς ανέμους και παραλίγο… να λογοδοτήσει στη «μανία» της Φύσης (βίντεο)

Κανένα ανθρώπινο κατασκεύασμα δεν μπορεί να δαμάσει την οργή της φύσης, κι αυτό μας το αποδεικνύει σε κάθε περίσταση. Ακολούθως, ένα γιγάντιο Airbus A380 γίνεται έρμαιο στη δύναμη της παντοδύναμης φύσης και των ανέμων.

Το βίντεο που κατέγραψε ο plane spotter Μάρτιν Μπόγκνταν, ο οποίος δηλώνει εντυπωσιασμένος αν και, όπως σημειώνει, έχει καταγράψει χιλιάδες παρόμοιες προσγειώσεις, καταγράφει το Airbus A380 να γίνεται «φτερό στον άνεμο» τη στιγμή της προσγείωσής του.

Η περιπέτεια ξεκινά τη στιγμή που οι τροχοί του 500 θέσεων ακουμπούν το έδαφος στο διάδρομο προσγείωσης. Λόγω των ισχυρών ανέμων το αεροσκάφος αρχίζει να κινείται ανεξέλεγκτα δεξιά-αριστερά μέχρι ο πιλότος να καταφέρει να το ευθυγραμμίσει.

Οι πιλότοι όταν προσεγγίζουν αεροδρόμια στα οποία επικρατούν ισχυροί άνεμοι συνηθίζουν να προσεγγίζουν τον διάδρομο προσγείωσης υπό γωνία προκειμένου να εξισορροπήσουν τη δύναμη που ασκείται από τα μποφόρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η βόρεια Γερμανία τα τελευταία 24ωρα δοκιμάζεται από την καταιγίδα Ξαβιέ που σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό έχει προκαλέσει το θάνατο επτά ανθρώπων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.