Πλήρη κάλυψη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας στους σταθμούς του μετρό

Πλήρη κάλυψη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας στους σταθμούς του μετρό

Στην εξυπηρέτηση των χιλιάδων επιβατών που χρησιμοποιούν καθημερινά το μετρό, προχωρεί η Αττικό Μετρό, προσφέροντας πλήρη κάλυψη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας τόσο στο παλιό όσο και στο νέο δίκτυο. Όπως ανακοίνωσε τις προηγούμενες μέρες στο συνέδριο Infocom, ο επικεφαλής της εταιρείας κ Θεόδωρος Παπαδόπουλος, «σήμα καμπάνα» θα έχουν πολύ σύντομα όλοι οι σταθμοί, η σήραγγα της ολοκαίνουριας γραμμής 4 του μετρό καθώς και τα αντίστοιχα έργα στην Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα θέμα της κάλυψης των δικτύων κινητής στο μετρό συζητείται για δύο δεκαετίες. Όμως ήρθε ξανά στο προσκήνιο στην τελευταία ΔΕΘ, όπου η διοίκηση της Αττικό Μετρό και ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας κ. Γιώργος Στεφανόπουλος, συμφώνησαν σε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ενεργειών ώστε σύντομα τόσο στους σταθμούς, όσο και στις σήραγγες του μετρό να υπάρχει κάλυψη κινητής τηλεφωνίας και κυρίως δυνατότητα μετάδοσης δεδομένων με μεγάλες ταχύτητες για γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.