Μύκονος: Ανοιξε το πρώτο boutique Hostel – Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο! (φωτό, βίντεο)

Μύκονος: Ανοιξε το πρώτο boutique Hostel – Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο! (φωτό, βίντεο)

Η ολοκαίνουργια φιλοσοφία στη βιομηχανία της φιλοξενίας στη Μύκονο, κάνει το ντεμπούτο της στο νησί των ανέμων και μας παίρνει το μυαλό.

To πρώτο Hostel είναι γεγονός. Ονομάζεται MyCocoon Project και συνδυάζει άψογα την τέχνη της φιλοξενίας με την κομψή αρχιτεκτονική και την άνετη διαμονή σε πολύ προσιτές τιμές.

Ο φουτουριστικός σχεδιασμός, (σαν να βρίσκεσαι σε διαστημόπλοιο) ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, τα ιδιωτικά μπάνια και η απίθανη φιλοξενία (τα reviews είναι εξαιρετικά στη σελίδα του Facebook) έχουν άρωμα ιαπωνίας.

Ο ξενώνας βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στην είσοδο του «Γιαλού», όπου βρίσκονται τα περισσότερα καφέ, μπαρ και εστιατόρια του νησιού. Επιπλέον, το Hostel απέχει μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου.

Το Hostel, προσφέρει την ιδανική διαμονή σε παρέες φίλων ή φοιτητών που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του νησιού, αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν μια περιουσία.

Ο κοινόχρηστος κοιτώνας τύπου 1 μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 46 άτομα και αποτελείται από 10 διπλά κρεβάτια, 26 μονά, 5 μπάνια, 6 w / c και 10 νιπτήρες.

Ο κοινόχρηστος κοιτώνας τύπου 1 μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα και αποτελείται από 6 μονά κρεβάτια, 2 διπλά και 2 μπάνια.

Υπάρχουν και 2 κοινόχρηστοι ή ιδιωτικοί χώροι με 2 διπλά κρεβάτια και 2 μονά που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: bovary.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.