Ελλάδα θα προτιμήσουν πάνω από 3,2 εκτ. Γερμανοί τουρίστες και φέτος καθώς θεωρείται κοντινός προορισμός διακοπών

Ελλάδα θα προτιμήσουν πάνω από 3,2 εκτ. Γερμανοί τουρίστες  και φέτος καθώς θεωρείται κοντινός προορισμός διακοπών

Κοντινούς προορισμούς θα επιλέξουν οι Γερμανοί τουρίστες για το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Frankfurter Rundschau. Αν και τα εξωτικά ταξίδια παραμένουν ελκυστικά, η Ελλάδα φαίνεται να είναι ο μεγαλύτερος νικητής των τελευταίων ετών, καθώς ωφελήθηκε ιδιαίτερα από τη μείωση των κρατήσεων στην Τουρκία.

Με βάση τα στοιχεία της Γερμανικής Ταξιδιωτικής Ένωσης (DRV), το 2017 οι Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες κατέγραψαν αύξηση πωλήσεων κατά 30% για ταξίδια προς την Ελλάδα. Ο αριθμός των παραθεριστών από τη Γερμανία στην Ελλάδα αυξήθηκε μάλιστα από 2,5 εκατομμύρια στα 3,2 εκατομμύρια, δηλαδή κατά 700.000 άτομα. Για το 2018 αναμένεται και νέα μεγάλη αύξηση του αριθμού των Γερμανών τουριστών στην Ελλάδα.

Ο όμιλος Thomas Cook βλέπει την Ελλάδα ως το δεύτερο πιο δημοφιλή προορισμό διακοπών των Γερμανών για το 2018.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο όμιλος Tui θα αυξήσει μάλιστα τις προσφορές του για τις γερμανικές οικογένειες που θα θελήσουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα κάνοντας νέες συμβάσεις με πέντε νέα ξενοδοχεία στη Ρόδο, Κέρκυρα, Κω και τη δυτική Πελοπόννησο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.