ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κίνα: Η τουριστική βιομηχανία ευημερεί με έσοδα 5,4 τρισεκ. γιουάν

Κίνα: Η τουριστική βιομηχανία  ευημερεί με έσοδα 5,4 τρισεκ. γιουάν
Η τουριστική βιομηχανία της Κίνας συνέχισε να ευημερεί το 2017, με έσοδα 5,4 τρισεκ. γιουάν (περίπου 832 δισεκ. δολάρια), όπως δήλωσε σήμερα ο Λι Τζιντζάο, επικεφαλής της Εθνικής Διοίκησης Τουρισμού της Κίνας (CNTA) σε συνέδριο του κλάδου στη Σιαμέν, στην ανατολική επαρχία Φουτζιάν.
Σύμφωνα με τον ίδιο, κάθε Κινέζος πραγματοποίησε κατά μέσο όρο 3,7 ταξίδια πέρυσι.
Πάνω από 5 δισεκ. μετακινήσεις έγιναν στην Κίνα πέρυσι, παράγοντας συνολικά εκτιμώμενα έσοδα ύψους 4,57 τρισεκ. γιουάν το 2017 σημειώνοντας άλμα 69% από το 2012 και ετήσια μέση αύξηση 15,8% τα τελευταία πέντε χρόνια. Παράλληλα, πέρυσι έγιναν 129 εκατ. ταξίδια στο εξωτερικό.
Ο τουρισμός δημιούργησε πάνω από 80 εκατ. θέσεις εργασίας και έγινε σημαντικός κλάδος, βοηθώντας την οικονομία και μειώνοντας τη φτώχεια, δήλωσε ο Λι.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.