Η απίστευτη θέα και αρχιτεκτονική του πλωτού ξενοδοχείου στο Βόρειο Σέλας (φωτό)

Η απίστευτη θέα και αρχιτεκτονική του πλωτού ξενοδοχείου στο Βόρειο Σέλας (φωτό)

Το ταξίδι στο Βόρειο Σέλας δεν είναι είναι απλά ένα όμορφο ταξίδι, αλλά μία απόλυτη εμπειρίας ζωής.

Τα χρώματα στον ουρανό των πολικών περιοχών είναι τόσο μαγευτικά που αποτυπώνονται για πάντα στη μνήμη.

Ενα τέτοιο θέαμα ολοκληρώνεται όταν μπορείτε να το «γευτείτε» στην άνεση ενός εξαιρετικού καταλύματος. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα πλωτό ξενοδοχείο;

Το φθινόπωρο του 2018 στον Αρκτικό Κύκλο ανοίγει τις πόρτες του το Arctic Bath Hotel and Spa στον ποταμό Lule, στο χωριό Harads της Σουηδικής Λαπωνίας.

Το ξενοδοχείο, που αποτελεί έμπνευση των αρχιτεκτόνων Bertil Harström και Johan Kauppi, τους χειμερινούς μήνες θα στέκεται στα παγωμένα νερά του ποταμού, ενώ τους υπόλοιπους θα επιπλέει.

Το πλωτό ξενοδοχείο έχει έξι δωμάτια των 25 τ.μ., τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν συνολικά 12 επισκέπτες.

Θα διαθέτει ανοιχτή πισίνας, με σταθερή θερμοκρασία νερού στους 4 βαθμούς Κελσίου, τέσσερις σάουνες και ειδικό χώρο για σπα. Φυσικά, το ξενοδοχείο κατασκευάζεται βάσει των υψηλότερων περιβαλλοντικών προτύπων και χρησιμοποιεί υλικά με ελάχιστη επίδραση στο περιβάλλον.

Στόχος του είναι να προσφέρει στους φιλοξενούμενους του την ονειρική θέα στο Βόρειο Σέλας.

Το πόσο θα στοιχίζει (αξίζει για την ακρίβεια…) δεν είναι γνωστό ακόμη μιας και οι τιμές δεν έχουν γίνει γνωστές ως τώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.