ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτή είναι η ελληνική καλοκαιρινή βίλα που λατρεύουν στο εξωτερικό (βίντεο)

Αυτή είναι η ελληνική καλοκαιρινή βίλα που λατρεύουν στο εξωτερικό (βίντεο)

Πολλοί άνθρωποι στο εξωτερικό αγαπάνε το ελληνικό καλοκαίρι και τα νησιά και ονειρεύονται ότι μπορούν να νοικιάσουν μια βίλα στην Ελλάδα και να ταξιδέψουν στην ύπαιθρο. Και ένα βίντεο του Thrilist, του αμερικανικού site με προτάσεις για φαγητό και ταξίδια, το επιβεβαιώνει προβάλλοντας μια βίλα στην Σαντορίνη ως “Το μέρος που πρέπει να βρεθείς φέτος το καλοκαίρι”.

Η βίλα βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο της Οίας στο Περίβολο και από την βεράντα του μπορεί κάποιος να απολαύσει την υπέροχη θεά που συνδυάζει θάλασσα και τα βουνό. Η εντυπωσιακή βίλα ονομάζεται “Λευκός Οίκος”, λόγω της λευκής διακόσμησης και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και μπορεί να φιλοξενήσει 6 έως 8 άτομα.

Μάλιστα κάθε όροφος είναι σαν ένα διαφορετικό διαμέρισμα με δικό του υπνοδωμάτιο, μπάνιο, σαλόνι και κουζίνα, με τους λευκούς τοίχους, τα λευκά έπιπλα και τα κεριά να κάνουν τη βίλα ρομαντική όσο δεν φαντάζεστε. Επιπλέον προσφέρει και έξτρα υπηρεσίες όπως προσωπικό σεφ, babysitting και πολυτελή μεταφορά.

Δείτε το video:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.