ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αναρωτιέστε και εσείς πόσο κοστίζει ένα υπερπολυτελές θέρετρο στον Άγιο Δομίνικο;

Αναρωτιέστε και εσείς πόσο κοστίζει ένα υπερπολυτελές θέρετρο στον Άγιο Δομίνικο;

Παίρνοντας ως δεδομένο πως όλοι θα θέλαμε να απολαύσουμε το καλοκαίρι στις τροπικές παραλίες του Survivor και τα φοβερά σπίτια και τις βίλες στις οποίες οι παίχτες του reality φιλοξενούνται όταν κερδίζουν κάποιο έπαθλο. Πρόκειται για μικρούς τροπικούς παραδείσους που φυσικά φαντάζεστε ότι κοστίζουν τεράστια ποσά.

Με μία καλή αναζήτηση στο Airbnb βρήκαμε πως οι τιμές δεν είναι τόσο εξωπραγματικές. Μία “βίλα” η οποία χωράει 15 άτομα με 6 κρεβατοκάμαρες και 7 μπάνια, που διαθέτει επίσης τζακούζι και τροπικό κήπο, με καταπληκτική θέα, κοστίζει 880 ευρώ τη μέρα. Μην βιαστείτε να πείτε πως είναι ακριβό γιατί εάν όντως πάτε μαζί με 14 φίλους σας, θα πληρώσετε μόνο 50 ευρώ τη μέρα ο καθένας.

Δείτε το Casa El Paraiso στο site της airbnb και σκεφτείτε σοβαρά μήπως οι διακοπές στον Άγιο Δομίνικο είναι αυτό που χρειάζεστε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.