Πέντε AirBnb σπίτια στον κόσμο που είναι αδύνατον να ξεχάσεις (φωτο)

Πέντε AirBnb σπίτια στον κόσμο που είναι αδύνατον να ξεχάσεις (φωτο)

Καμιά φορά δεν χαζεύετε κι εσείς σπίτια στο AirBnb κι ας βρίσκονται στην άκρη του κόσμου; Θέλουμε να πάμε σε όλα έστω για ένα βράδυ!

Άγιος Δομίνικος

Στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας βρίσκεται αυτός ο κομψός χώρος με όλες τις σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεστε: τηλεόραση HD, wifi, ζεστό νερό και κλιματισμό!

Η τιμή ξεκινάει από: 34 ευρώ ανά διανυκτέρευση

Ειδικά χαρακτηριστικά: Ιδιωτική και επιπλωμένη βεράντα με θέα!

Καραϊβική

Ξύλινο παλατάκι! Οι τοίχοι αυτού του άνετου εξοχικού σπιτιού στο νησί του Αγίου Βικεντίου και των Γρεναδίνων είναι διακοσμημένοι με πολύχρωμα γυάλινα μπουκάλια και όστρακα!

Η τιμή ξεκινάει από: 40 ευρώ ανά διανυκτέρευση

Ειδικά χαρακτηριστικά: Ιδιωτικός κήπος

Τέξας

Στην έρημο του Τέξας για την ακρίβεια, αυτό το σπίτι προσφέρει απόλυτη θέα στον νυχτερινό ουρανό, έχει ηλιακό ενεργειακό σύστημα και μια ολοκαίνουργια κουζίνα που προσφέρει άνεση, καθώς απολαμβάνετε ηρεμία, γαλήνη και ησυχία. Πεντάστερη απόλαυση!

Η τιμή ξεκινάει από: 98 ευρώ ανά διανυκτέρευση

Ειδικό χαρακτηριστικό: 25 λεπτά μακριά από το Εθνικό Πάρκο Big Bend

Aυστραλία

Ένα μικροσκοπικό σπίτι με αέρα ρετρό Χαβάης και στυλ boho surf. Το προτείνουν σχεδόν όλα τα ταξιδιωτικά περιοδικά. Διαθέτει υπνοδωμάτιο με σοφίτα και φεγγίτη, προσβάσιμο από μια κυλιόμενη σκάλα. Πλήρως λειτουργική κουζίνα με όλα όσα χρειάζεστε για γεύματα διακοπών!

Η τιμή ξεκινάει από: 83 ευρώ ανά διανυκτέρευση

Ειδικά χαρακτηριστικά: Πανέμορφη αυλή!

Τάος, Νέο Μεξικό

Ένα υπέροχο, σαν να παίζουμε στον κινηματογράφο, τροχόσπιτο, αυτό το φωτεινό κίτρινο σπιτάκι που βρίσκεται στο Taos του Νέου Μεξικού φέρνει τη γοητεία άλλων δεκαετιών σε μια απομονωμένη μαγική περιοχή με εκπληκτικά αξιοθέατα.

Η τιμή ξεκινάει από: € 74 ανά διανυκτέρευση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικό χαρακτηριστικό: Περιφραγμένη αυλή και με δυνατότητα να ανάψεις φωτιά, ναι, ακριβώς όπως στις ταινίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.