Αν βρεις κάτι από αυτά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου φύγε τρέχοντας (βίντεο)

Αν βρεις κάτι από αυτά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου φύγε τρέχοντας (βίντεο)

Μπορεί να νομίζεις ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες, όμως οι κρυφές κάμερες στα δωμάτια των ξενοδοχείων δεν είναι κάτι απίθανο. Αυτό επιβεβαιώνει τουλάχιστον η εμπειρία των επισκεπτών του Oxford Wheatley Travelodge, που ενώ πήγαν εκεί για να χαλαρώσουν και να κάνουν τις διακοπές τους, τους παρακολουθούσαν εν αγνοία τους.

Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο θύμα κατασκοπείας ήταν μια 23χρονη γυναίκα σε ένα δωμάτιο του παραπάνω ξενοδοχείου το 2015, η οποία βρήκε μια κρυφή κάμερα. Το 2016 μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια βρήκε μια φωτογραφική μηχανή στο μπάνιο του δωματίου που έμενε με την 11χρονη κόρη της.

Για να μην βρεθείς και εσύ ξαφνικά σε μια αποκάλυψη που δεν θα σου αρέσει καθόλου την τελευταία στιγμή, παρατήρησε αν υπάρχει κάποιο από τα παρακάτω στοιχεία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένεις και αν βρεις κάτι ύποπτο, τότε εξαφανίσου όσο πιο άμεσα μπορείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.