ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ξενοδόχοι για Χαλκιδική: «Χωρίς προβλήματα η διαμονή των τουριστών – «Οι ξενοδοχειακές υποδομές άντεξαν»

Ξενοδόχοι για Χαλκιδική: «Χωρίς προβλήματα η διαμονή των τουριστών – «Οι ξενοδοχειακές υποδομές άντεξαν»

Την άμεση και όσο το δυνατόν ταχύτατη αποκατάσταση των καταστροφών από τη θεομηνία που έπληξε τη Χαλκιδική στη καρδιά της τουριστικής περιόδου, ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Διευκρινίζει ότι δεν παρατηρούνται προβλήματα στη διαμονή των τουριστών, καθώς δεν έχουν σημειωθεί ζημιές σε δωμάτια ξενοδοχείων, παρά μόνο σε εξωτερικούς χώρους μονάδων που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τα πρωτοφανή και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος της ΠΟΞ, Γρηγόρης Τάσιος, εξέφρασε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ υπογράμμισε πως «οι ξενοδοχειακές κτιριακές υποδομές της Χαλκιδικής άντεξαν, διότι είναι σύγχρονες και ασφαλείς για τους τουρίστες».

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στις εντατικές προσπάθειες του κρατικού μηχανισμού, ώστε να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατόν οι μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο, στην ηλεκτροδότηση και στις υποδομές, κάνοντας λόγο για «αγώνα δρόμου που ξεκίνησε από την πρώτη στιγμή και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Τάσιος υπενθύμισε το πάγιο αίτημα της ΠΟΞ για να αναβαθμιστούν οι φθίνουσες υποδομές αρκετών τουριστικών περιοχών της χώρας -μεταξύ των οποίων και η Χαλκιδική- που χρήζουν όπως είπε «άμεσων παρεμβάσεων, εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της λειτουργικότητάς τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.