Που μένουν οι σταρ όταν έρχονται στην Αθήνα – Οι παράλογες απαιτήσεις τους

Που μένουν οι σταρ όταν έρχονται στην Αθήνα – Οι παράλογες απαιτήσεις τους

Είναι γνωστό πως οι διασημότητες είναι κακομαθημένοι και έχουν τρελές απαιτήσεις. Όταν όμως ένα πολυτελές θέρετρο, ένα πολυτελές ξενοδοχείο, που βρίσκεται μάλιστα, λίγο έξω από την Αθήνα, μπορεί να τους προσφέρει όλα όσα ζητούν, τότε δεν έχουν παρά να το επαινέσουν.

Ο λόγος για το Grand Resort Lagonissi, που οι βίλες του διαθέτουν 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ, ιδιωτικά γυμναστήρια, σάουνες και κομμωτήριο, και τις έχουν επισκεφθεί οι πάντες, από βασιλιάδες μέχρι διασημότητες, καταφθάνοντας μάλιστα, με ελικόπτερο για πιο grande είσοδο.

Το Grand Resort Lagonissi βρίσκεται σε μια ιδιωτική χερσόνησο 72 στρεμμάτων, στην εκπληκτική Αθηναϊκή Ριβιέρα με ονειρεμένη θέα στον Σαρωνικό κόλπο και αποτελεί ένα μυστικό καταφύγιο για τις διασημότητες. Και είναι ένα πραγματικό καταφύγιο, καθώς οι διασημότητες μπορούν μέχρι και μπάνιο στις ιδιωτικές παραλίες του να κάνουν, χωρίς να τους δει κανείς.

Το εσωτερικό της Royal Villa έχει διακοσμηθεί με έπιπλα διάσημων οίκων


Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Μέριλ Στριπ και Σακίρα έχουν μείνει στο Grand Resort Lagonissi
Γι’ αυτό ίσως, το έχουν χρησιμοποιήσει ως κρησφύγετο οι Λεονάρντο ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόπεζ, Σακίρα και Μέριλ Στριπ, που το επισκέφθηκε με το cast της ταινίας «Mamma Mia» κατά την διάρκεια τωνβ γυρισμάτων το 2008.

Η πολυτελής κρεβατοκάμαρα της βίλας


Κι ενώ προσφέρει τα πάντα, από τα προσιτά μονόκλινα δωμάτια έως τις σουίτες, οι πολυτελείς βίλες του – που φέρονται να κοστίζουν μέχρι και 10.000 λίρες ανά διανυκτέρευση – διαθέτουν κάποιες από τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο που μπορεί να ζητήσει μια διασημότητα.

Η βίλα των διασημοτήτων – Γιατί την λατρεύουν
Αγαπημένη των σταρ και του διεθνούς jet set – συμπεριλαμβανομένων των Κριστιάνο Ρονάλντο, που τα τελευταία χρόνια προτιμά να κάνει διακοπές στην Μεσσηνία, του Μελ Γκίμπσον αλλά και πολλών πολιτικών, είναι η εύστοχα ονομαζόμενη «Royal Villa» που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χερσονήσου και σχεδιάστηκε από μια ομάδα διακεκριμένων αρχιτεκτόνων και εσωτερικών σχεδιαστών, με ιδιωτική – φυσικά – παραλία.

Βρίσκεται σε έναν χαμηλό βράχο και διαθέτει 400 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικών χώρων, με δύο ντουλάπες – δωμάτια, χώρο για το προσωπικό με ξεχωριστή είσοδο, ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι, τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπαρ.


Μια άλλη άποψη της λιτής διακόσμησης και της απομόνωσης που προσφέρει η βίλα
Τα δύο μαρμάρινα μπάνια έχουν θέα στην καταγάλανη θάλασσα ενώ εκτός από την τεράστια εξωτερική πισίνα, υπάρχει μια θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και ένα ξεχωριστό δωμάτιο για σπα ή σαλόνι ομορφιάς, για να μπορεί ο ένοικός του να λάμψει στο κόκκινο χαλί.

Πολυτέλεια στο μεγαλείο
Τα έπιπλα είναι των οίκων Ralph Lauren, Camerich, Villa Lumi και Murano, ενώ τα έργα τέχνης είναι γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών και τα προϊόντα περιποίησης ανήκουν στην Bvlgari. Το πραγματικό όμως, pièce de résistance είναι η εξωτερική βεράντα 600 τετραγωνικών μέτρων με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, πέρα ​​από την εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα των 62 τετραγωνικών μέτρων.


Οι διασημότητες που έχουν μείνει εκεί, συμπεριλαμβανομένης της Κάιλι Μινόνγκ, λέγεται ότι έχουν κάνει τεράστια πάρτι στον καταπράσινο κήπο, ενώ μεταξύ των παροχών της βίλας είναι προσωπικός μπάτλερ, σεφ και εκπαιδευτής. Και φαίνεται πως το προσωπικό δεν διστάζει να δώσει στους ξεχωριστούς του επισκέπτες την περιποίηση που ζητούν.

Η πελώρια εξωτερική πισίνα της βίλας που λατρεύουν οι διασημότητες


Μιλώντας στην Daily Mail, μια πηγή αποκάλυψε πως ένας από τους επισκέπτες ήταν τόσο ανένδοτος αναφορικά με την ιδιωτικότητά του και τα αδιάκριτα βλέμματα, που έδωσε εντολή για να λάβουν έκτακτα μέτρα, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου να φυτέψουν 10 κυπαρίσσια στην άκρη του κήπου μέσα σε μια ημέρα για την 15νθήμερη παραμονή του.

Δυστυχώς, ο επόμενος VIP επισκέπτης που έμεινε στην περιζήτητη σουίτα, εντυπωσιάστηκε πολύ λιγότερο από το γεγονός ότι η απεριόριστη θέα στην θάλασσα – ένα από τα ατού της βίλας – είχε αποκλειστεί. Το προσωπικό, λοιπόν, αναγκάστηκε να απομακρύνει γρήγορα τα τεράστια δέντρα, ανασυνθέτοντάς τα σε άλλα μέρη του θέρετρου.

Μαγιό από χρυσό ζήτησε ένας πελάτης


Κάποιοι άλλοι VIP είχαν τόσες πολλές αποσκευές, που παραδόθηκαν στο θέρετρο με δύο φορτηγά, την ημέρα που έφτασε εκεί ο φιλοξενούμενος. Ένας ρομαντικός ένοικος νοίκιασε ελικόπτερο για να ρίξει ροδοπέταλα στην αυλή της βίλας, την ώρα που έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ενώ κάποιος άλλος ζήτησε μια θεραπεία σπα στις 3 το πρωί.

Μέχρι και ιδιωτική παραλία διαθέτει η βίλα
Κι ένας ιδιαίτερα επιλεκτικός πελάτης ζήτησε από τον concierge να του βρε ένα συγκεκριμένο μαγιό του σχεδιαστή Vilebrequin, που είναι φτιαγμένο με νήμα από χρυσό 24 καρατίων και συγκεκριμένα από ένα ειδικό υλικό γνωστό ως νήμα Piana Clerico. Το κόστος του συγκεκριμένου μαγιό φτάνει μέχρι και τα 13.000 δολάρια. Όμως, το μόνο κατάστημα που πουλούσε το μαγιό αυτό ήταν μια μπουτίκ στην Μύκονο, ένα μέλος του προσωπικού πήγε στο νησί για να φέρει το πολυτελές προϊόν στον κατευχαριστημένο πελάτη.

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι θεραπείες σπα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


Με τα καλύτερα λόγια φεύγουν οι διασημότητες από το Grand Resort Lagonissi
Όπως μπορεί να δει κανείς από το βιβλίο των επισκεπτών, μεταξύ των διασημοτήτων ήταν η Σακίρα που έγραψε μετά την παραμονή της στο Grand Resort Lagonissi: «Πέρασα υπέροχα» ενώ η Αμάντα Σέιφιλντ, έγραψε πως πέρασε από τις πιο «φανταστικές ημέρες της ζωής της» κατά την διάρκεια της παραμονής της στο θέρετρο. Και ο Στιβ Τάιλερ των Aerosmith είπε ότι ήταν «το καλύτερο που υπάρχει» ενώ άλλα γνωστά ονόματα είναι αυτά των Κριστιάνο Ρονάλντ, Μελ Γκίμπσον και Ζιζέλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.