ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το σπίτι της Μπέλα από το Twilight νοικιάζεται… στο Airbnb (βίντεο)

Το σπίτι της Μπέλα από το Twilight νοικιάζεται… στο Airbnb (βίντεο)

Οι θαυμαστές της κινηματογραφικής σειράς “Twilight” μπορούν να ζήσουν όπως η πρωταγωνίστρια, Μπέλα Σουάν, καθώς το σπίτι της διατίθεται προς ενοικίαση στην Airbnb.

Αν και το “Twilight” γυρίστηκε στην Ουάσινγκτον, η κατοικία βρίσκεται στην πραγματικότητα σε απόσταση τεσσάρων ωρών, στο Όρεγκον.

Στην περιοχή γυρίστηκαν αρκετές ειδυλλιακές σκηνές των ταινιών που βασίστηκαν στα ρομαντικά μυθιστορήματα φαντασίας, τα οποία έγραψε η Αμερικανίδα συγγραφέας Στέφανι Μέγιερ.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της Airbnb, το εξωτερικό της κατοικίας είναι ακριβώς ίδιο όπως στις ταινίες, ενώ το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με αναμνηστικά από την κινηματογραφική σειρά.

Υπάρχουν επίσης σε κανονικές διαστάσεις ομοιώματα της Μπέλα (Κρίστεν Στιούαρτ), Έντουαρντ Κάλεν (Ρόμπερτ Πάτινσον) και του Τζέικομπ Μπλακ.

Το σπίτι πουλήθηκε πέρυσι και ο αγοραστής αποφάσισε να το νοικιάσει μέσω της δημοφιλούς ιστοσελίδας ενοικίασης κατοικιών για διακοπές.

Το Swan House, το οποίο έχει πέντε υπνοδωμάτια και μια δυνατότητα φιλοξενίας 10 ατόμων, είναι διαθέσιμο έναντι 500 δολ. για ένα Σαββατοκύριακο και 400 δολ. για διαμονή μιας εβδομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.