Συνεχίζεται η «παρωδία» του Airbnb: Kρεβάτι σε αυλή το διαφημίσουν ως εμπειρία κάτω από τα αστέρια (βίντεο)

Συνεχίζεται η «παρωδία» του Airbnb: Kρεβάτι σε αυλή το διαφημίσουν ως εμπειρία κάτω από τα αστέρια (βίντεο)

Μετά τις καβάτζες που είδαμε να εκμισθώνονται στη Γαύδο, στο Ηράκλειο Κρήτης υπάρχει άλλο ένα μοναδικό «κατάλυμα», το «Summer Bed under the Stars».

Πρόκειται για κρεβάτια σε εξωτερικό χώρο, χωρίς οροφή. Ουσιαστικά είναι ένα παλιό, μεγάλο δωμάτιο με δυο διπλά κρεβάτια, ένα σαλονάκι στην μία γωνία και δυο τζάκια με καμινάδα.

Το συγκεκριμένο κατάλυμα υπόσχεται «μοναδική εμπειρία της απόλυτης επαφής με την φύση διαμένοντας μέσα σε αυτή και κάτω από τον ήλιο και τα αστέρια.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ομολογουμένως η σύλληψη δεν είναι κακή, ωστόσο άγνωστο παραμένει τι κάνουν οι άτυχοι τουρίστες σε περίπτωση, βροχής, δυνατού ανέμου ή μιας ξαφνικής κρύας βραδιάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.