ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

To πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα θα είναι έτοιμο το 2025

To πρώτο ξενοδοχείο στο διάστημα θα είναι έτοιμο το 2025

Το Ίδρυμα Gateway σχεδιάζει για την κατασκευή του πρώτου ξενοδοχείου στο Διάστημα στον κόσμο μέχρι το 2025, με σκοπό να δέχεται 100 τουρίστες την εβδομάδα.

Το ξενοδοχείο στο Διάστημα θα θυμίζει τροχό και θα έχει διάμετρο 190 μέτρα ενώ θα διαθέτει τεχνολογία τεχνητής βαρύτητας, η οποία θα επιτρέπει στους επισκέπτες να ζουν και κινούνται όπως στη Γη.

Το εσωτερικό του διαστημικού ξενοδοχείου θα χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικό στυλ και την απουσία έντονων χρωμάτων ακριβώς γιατί η εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή του θέλει να προσφέρει έναν πραγματικά διαστημικό σκηνικό για τη διαμονή των επισκεπτών που θα προκαλεί την αίσθηση απομάκρυνσης από οτιδήποτε γήινο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.