ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πανικός» στο Βερολίνο: Tι γίνεται όταν 1.749 άτομα θέλουν να ενοικιάσουν το ίδιο διαμέρισμα; (βίντεο)

«Πανικός» στο Βερολίνο: Tι γίνεται όταν 1.749 άτομα θέλουν να ενοικιάσουν το ίδιο διαμέρισμα; (βίντεο)

Αν αναρωτιέστε πόσο δύσκολο είναι να βρείτε ένα οικονομικό σπίτι στο Βερολίνο, μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω περιστατικό.

Στις 24 Νοεμβρίου, ο εντυπωσιακός αριθμός των 1.749 ατόμων εμφανίστηκε για να δει ένα διαμέρισμα σε λογική για τα δεδομένα της γερμανικής αγοράς τιμή, που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο την προηγούμενη ημέρα.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 54 τ.μ. στον τρίτο όροφο ενός κτηρίου του 1950, το οποίο διαθέτει δύο δωμάτια και ένα μπαλκόνι. Το μίσθωμα είναι € 550 το μήνα, συμπεριλαμβανομένων πρόσθετων εξόδων, όπως θέρμανσης και του νερού. Η περιοχή Σονμπεργκ, που βρίσκεται το διαμέρισμα. είναι από τις πιο περιζήτητες της Γερμανίας και σε συνδυασμό με την τιμή του σπιτιού, η ζήτησή του έχει εκτοξευθεί.

Οι εταιρείες που διαχειρίζεται το ακίνητο, ήξεραν πως είναι μια καλή ευκαιρία και θα είχε ζήτηση, αλλά σίγουρα δεν περίμεναν πάνω από 1.700 ενδιαφερόμενους την ίδια ημέρα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

Την ημέρα που είχαν κανονιστεί τα περισσότερα ραντεβού, η οδός Μαινινγκερ, όπου βρίσκεται το διαμέρισμα, θύμιζε σκηνές από κάποια τοπική γιορτή, με τους ανθρώπους και το προσωπικό των κτηματομεσιτικών γραφείων να δίνουν οδηγίες μέσω ενός μεγαφώνου. Για να διαχειριστούν το πλήθος, τα μεσιτικά γραφεία καλούσαν ομάδες 20 έως 30 ατόμων να βλέπουν ταυτόχρονα το σπίτι όχι παραπάνω από μερικά λεπτά, ώστε να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/rbbabendschau/status/1198704524145446913

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.