Κορυφαία νέα ξενοδοχεία για το 2020 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό! (βίντεο)

Κορυφαία νέα ξενοδοχεία για το 2020 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό! (βίντεο)

Το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel & Leisure έδωσε στη δημοσιότητα την λίστα του με τα κορυφαία νέα ξενοδοχεία στον κόσμο για το 2020, ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα ξενοδοχείο από της Πάρου.

Το σχετικό άρθρο του T+L, το οποίο συντάχτηκε βάσει των απόψεων των έμπειρων συντακτών του, περιλαμβάνει το ξενοδοχείο Parilio στα καλύτερα νέα της εφετινής χρονιάς.

Είναι μέλος των Design Hotels και αποτελείται από 33 σουίτες. Δημιουργήθηκε από την Κάλια Κωνσταντινίδου και τον Αντώνη Ηλιόπουλο στις βόρειες ακτές του νησιού και χαρακτηρίζεται από τη διαχρονική απλότητα της Πάρου. Η αθηναϊκή εταιρία Interior Design, Laboratorium, η οποία ανέλαβε το πρότζεκτ, εμπνεύσθηκε από την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του νησιού και τον ολιστικό σχεδιασμό του brand κατά τη δημιουργία του οπτικού κόνσεπτ του ξενοδοχείου.

Η ονομασία του ξενοδοχείου προέρχεται από το συνδυασμό του ονόματος Πάρος και της λέξης Ήλιος. Η διακόσμηση προέρχεται από τη Β. Αφρική και η αρχιτεκτονική του ξεχωρίζει για τους θόλους και την πυκνή τοιχοποιία, που παραπέμπουν στις παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής σπιτιών στο νησί και δημιουργούν την αίσθηση της κάθαρσης.

Το εστιατόριο Mr. E διαθέτει μενού με φρέσκο ψάρι και εποχιακή ελληνική και μεσογειακή κουζίνα εμπνευσμένη από τη φύση του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.