ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεχάστε το Airbnb: Η νέα τάση διακοπών που κάνει θραύση το φετινό καλοκαίρι

Ξεχάστε το Airbnb: Η νέα τάση διακοπών που κάνει θραύση το φετινό καλοκαίρι

Η «βαριά» βιομηχανία της χώρας μας, ο τουρισμός, βιώνει όπως όλοι οι κλάδοι σε όλο τον πλανήτη, την πιο ανασφαλή περίοδο του, μετά την επέλαση του κορωνοϊού. Το δεδομένο είναι πως μόνο το εμβόλιο ή η θεραπεία θα μπορούσε να «ανακουφίσει» τον χτυπημένο τουρισμό, όμως δυστυχώς φέτος δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια και έτσι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τον τρόπο με τον οποίο έχουν την τάση να κανονίζουν διακοπές οι τουρίστες μέσα στην κρίση.

Με μια περιήγηση στις πλατφόρμες για ενοικίαση και μίσθωση καταλυμάτων, αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχει πρωτόγνωρη πληρότητα σε πολυτελείς κατοικίες που βρίσκονται εντός Αττικής για τους προσεχείς τρεις μήνες, δηλαδή για τους βασικούς μήνες διακοπών του μεγαλύτερου ποσοστού των Ελλήνων. Η Σαρωνίδα, η Λούτσα και η Νέα Μάκρη είναι οι περιοχές που μονοπωλούν το ενδιαφέρον των Αθηναίων, υπό τον φόβο για μεγαλύτερη μετακίνηση προς τα μεγάλα νησιά, τα μακρινά ταξίδια και τους δημοφιλής προορισμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε περισσότερα στο belikeyou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.