«Παίρνει τα πάνω» της και πάλι η Airbnb – Περισσότερες από 1 εκατ. κρατήσεις παγκοσμίως στις 8 Ιουλίου

«Παίρνει τα πάνω» της και πάλι η Airbnb – Περισσότερες από 1 εκατ. κρατήσεις παγκοσμίως στις 8 Ιουλίου

H Airbnb Inc, με χθεσινή της ανακοίνωση γνωστοποίησε πως στις 8 Ιουλίου, κατέγραψε περισσότερες από 1 εκατομμύριο κρατήσεις παγκοσμίως, κάτι που αποτελεί ένδειξη ανάκαμψης έπειτα την κάμψη που είχε σημειωθεί εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί.

Ένα μεγάλο τμήμα των κρατήσεων είναι για ταξίδια που θα αρχίσουν πριν ή στις 7 Αυγούστου, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, καταγράφοντας το ορόσημο του ενός εκατομμυρίου κρατήσεων -για πρώτη φορά- από την 3η Μαρτίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Airbnb απέδωσε τις κρατήσεις στη ζήτηση που προκλήθηκε μετά τον εγκλεισμό που προκάλεσαν τα περιοριστικά μέτρα, με τις πιο οικονομικά συμφέρουσες και σε κοντινούς προορισμούς επιλογές να αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των κρατήσεων.

Η Airbnb δέχθηκε ισχυρή οικονομική πίεση

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εταιρία παροχής υπηρεσιών ενοικίασης χώρων διαμονής δέχθηκε ισχυρή οικονομική πίεση από την αδύναμη ζήτηση των υπηρεσιών της, καθώς χιλιάδες τουρίστες ακύρωσαν τα σχέδια που είχαν για τις διακοπές τους, τα επιχειρηματικά τους ταξίδια, αλλά και τις επισκέψεις που θα πραγματοποιούσαν στις οικογένειές τους εξαιτίας της πανδημίας, με συνέπεια την αναστολή δράσεων προώθησης των υπηρεσιών της για τη χρονιά που διανύουμε, αλλά και την περικοπή περίπου του 25% των υπαλλήλων της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.