ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τουρισμός για όλους: «Τέλος χρόνου» για τις ενστάσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Τουρισμός για όλους: «Τέλος χρόνου» για τις ενστάσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Χρονικό περιθώριο μέχρι και σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου στις 23:59, έχουν όσοι δε βρίσκονται στους πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα των δικαιούχων για το επιδοτούμενο πρόγραμμα του υπουργείου Τουρισμού Τουρισμός για όλους 2020, προκειμένου να υποβάλουν την ένστασή τους.

Η διαδικασία για την υποβολή και την εξέταση των ενστάσεων καθορίζεται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Οι ενστάσεις θα εξεταστούν από την αρμόδια τριμελή Επιτροπή προκειμένου να καταρτιστούν:

​α) το Οριστικό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων, μεταξύ των οποίων θα διεξαχθεί η ηλεκτρονική κλήρωση και

​β) ο οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων, και αναρτώνται στον ιστότοπο του Υπουργείου Τουρισμού www.mintour.gov.gr και στην ηλεκτρονική εφαρμογή www.tourism4all.gov.gr.

Διευκρινίζεται ότι οι αιτήσεις που βρίσκονται στον Πίνακα του Προσωρινού Μητρώου Δικαιούχων και έχουν την πληροφορία ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ – ΕΛΛΙΠΕΣ/ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ είναι εγκεκριμένες ωστόσο έχουν απορριφθεί ως προς την προσαύξηση της επιδότησης σε 60% καθώς το συνημμένο δικαιολογητικό χαρακτηρίστηκε κατά τη διαδικασία ελέγχου ως ΕΛΛΙΠΕΣ/ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ για κάποια από τις παρακάτω αιτίες:

  • Συνημμένο αρχείο κατεστραμμένο / αρχείο που δεν ανοίγει
  • Συνημμένο λάθος αρχείο (πχ. φωτογραφίες, λογαριασμοί, αποδείξεις μισθοδοσίας, ηχητικά αρχεία)
  • Συνημμένο αρχείο χωρίς όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (μισή σελίδα, δεύτερη σελίδα μόνο κλπ)
  • Συνημμένο αρχείο εκτός ισχύος (που έχει λήξει η διάρκεια ισχύς του)

Σε όλες τις ως άνω περιπτώσεις θα πρέπει να επισυναφθεί το ορθό αρχείο μέσω της διαδικασίας ένστασης ώστε η επιδότηση να προσαυξηθεί αντίστοιχα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το αρχείο που επισυνάπτεται θα πρέπει να είναι σε μορφή .jpg ή .pdf αποθηκευμένο με όνομα που θα περιέχει ΜΟΝΟ γράμματα ή/και αριθμούς, παρακαλούμε ΜΗΝ χρησιμοποιείτε σύμβολα (πχ. %,&,*,$ κλπ.) γιατί το αρχείο δεν επισυνάπτεται σωστά.

• ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν η ένσταση αφορά στην προσθήκη ωφελουμένων μελών θα πρέπει να επισυναφθεί δικαιολογητικό ή δικαιολογητικά από όπου να προκύπτει η οικογενειακή κατάσταση και θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρονται στο κείμενο της ένστασης τα ΑΜΚΑ των ωφελουμένων μελών που προστίθενται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.