Φωτιά στην Σταμάτα: Δείτε αναλυτικά που έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων

Φωτιά στην Σταμάτα: Δείτε αναλυτικά που έχει διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων

Η Ελληνική Αστυνομία, λόγω του ανεξέλεγκτου πύρινου μετώπου που καίει στην Σταμάτα Αττικής, προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Όπως αναφέρουν οι αρχές, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Διονύσου, από την συμβολή της με την οδό Θησεώς ενώ ήδη από νωρίς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Αγίου Ιωάννου από την συμβολή της με την Λεωφόρο Ροδοπόλεως.

Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Οδό Μακαρίου από την Λεωφόρο Δροσιάς- Σταμάτας και στην οδό Αγίου Ιωάννου από την Κωνσταντινουπόλεως, και από την Λεωφόρο Διονύσου από την Συμβολή της με Λ. Θεοχάρη Καίρη.

Επιπρόσθετα, δεν γίνεται κυκλοφορία οχημάτων στη Λεωφόρο Διονύσου από την Συμβολή της με την Οδό Κυδωνίων και στην Λεωφόρο Διονύσου από την Συμβολή της με την Οδό Ανατολής.

Τέλος, διακόπηκε η κυκλοφορία από την ανώνυμη οδό στο ύψος του Άγιου Πέτρου Πλησίον του 414 Σ.Ν.Ε.Ν που οδηγε΄θι στη Λεωφόρο Διονύσου.

Υπενθυμίζεται πως έχουν ήδη σταλεί στους κατοίκους δυο μηνύματα, το πρώτο από το 112 ότι υπάρχει πυρκαγιά και οι κάτοικοι πρέπει να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Επίσης, η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έστειλε επείγουσα ειδοποίηση σε όσους βρίσκονται στις περιοχές Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής να κλείσουν καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού.

«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σταμάτας, Ροδόπολης, Εκάλης, Δροσιάς και Διονύσου Αττικής κλείστε καμινάδες, παράθυρα, πόρτες ώστε να μην διεισδύσουν οι καύτρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των αρχών. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.