ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Αίρονται από τον Νοέμβριο οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί για τους πλήρως εμβολιασμένους

ΗΠΑ: Αίρονται από τον Νοέμβριο οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί για τους πλήρως εμβολιασμένους

Οι ΗΠΑ, προχωρούν στην άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών για τους πλήρως εμβολιασμένους, από τον Νοέμβριο.

Όσοι έρχονται στις ΗΠΑ από το εξωτερικό δεν θα υπόκεινται σε καθεστώς ειδικών μέτρων, ενώ με αυτήν την κίνηση επιχειρείται οι οικογένειες να μην χωρίζονται για μεγάλο διάστημα και οι εργαζόμενοι να μπορούν να εργάζονται χωρίς εμπόδια σε επιχειρήσεις με έδρα την Αμερική.

Οι ξένοι ταξιδιώτες θα πρέπει να αποδεικνύουν ότι έχουν λάβει και τις δύο δόσεις τους εμβολίου προτού ταξιδέψουν στις ΗΠΑ, όπως διεμήνυσε ο υπεύθυνος χειρισμού για την πανδημία, Τζέφρι Ζιντς.

«Οι μετακινήσεις είναι καίριας σημασίας θέμα για να συνδέονται οικογένειες και φίλοι, για να λειτουργούν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, για να προάγονται ιδέες και πολιτισμός», προσέθεσε ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

«Γι’ αυτό τον λόγο, με οδηγό την επιστήμη και τη δημόσια υγεία, έχουμε αναπτύξει ένα νέο σύστημα που θα συμβάλλει στην επίτευξη των ταξιδιών με ασφάλεια», τόνισε ακόμη ο Ζοντς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει επιβάλει περιοριστικά μέτρα, εδώ και πάνω από έναν χρόνο, σε ταξιδιώτες από ορισμένες χώρες της Ευρώπης, από Ιράν και Κίνα. Οι πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα χρειαστεί, ακόμη, να επιδεικνύουν αρνητικό τεστ για τον κορωνοϊό τρεις ημέρες προτού φτάσουν στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.