ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας – Αυξημένη η κίνηση στον Κηφισό

Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στους δρόμους της Αθήνας – Αυξημένη η κίνηση στον Κηφισό

Μποτιλιάρισμα συναντούν οι οδηγοί που βρίσκονται αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας.

Με προβλήματα διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής και κυρίως στον Κηφισό όπου καθυστερήσεις παρατηρούνται στην κάθοδο πριν από τον κόμβο της Αττικής Οδού στη Μεταμόρφωση και συνεχίζονται μέχρι του Ρέντη ενώ στην άνοδο η κίνηση ξεκινά από την Ιερά Οδό μέχρι τη Νέα Ιωνία ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και μετά τον κόμβο της Αττικής Οδού.

Κίνηση παρατηρείται και στην Αθηνών – Κορίνθου από το Χαϊδάρι, αλλά και σε Συγγρού(από Λαγουμιτζή), Βασιλέως Κωνσταντίνου, Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας, Αλεξάνδρας, Πειραιώς, Κηφισίας, Μεσογείων, Φιλολάου και Μιχαλακοπούλου.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται και στα νότια και συγκεκριμένα στους εξής δρόμους:

  • Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα)
  • Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Πηγαδάκια- ρεύμα προς Γλυφάδα)
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα 5′ με 10′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο 5′ με 10 από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κύμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.