ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού Χανίων-Ρεθύμνου

Κρήτη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Εθνικής Οδού Χανίων-Ρεθύμνου

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων, ανακοίνωσε σήμερα Σάββατο, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου με στένωση της λωρίδας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, στην θέση Πλατάνι της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 27 Νοεμβρίου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης αντιμετώπισης κατολισθητικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά την ημέρα έναρξης των εργασιών, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου και από τις επτά το πρωί έως τις επτά το απόγευμα, για τις ανάγκες εγκατάστασης της προβλεπόμενης σήμανσης για τις ανάγκες του έργου και όπως επιβάλλεται για λόγους ασφαλείας, η κίνηση των οχημάτων θα πραγματοποιείται εκ περιτροπής, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.