Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους – Που υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους – Που υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Αυξημένη είναι η κίνηση το μεσημέρι της Πέμπτης σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με την κυκλοφορία των οχημάτων να διεξάγεται με καθυστερήσεις.

Χαμηλές ταχύτητες ωστόσο θα συναντήσουν οι οδηγοί και στο ανοδικό ρεύμα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος του Μοσχάτου.

Κίνηση τώρα καταγράφεται στη λεωφόρο Συγγρού, στο ανοδικό ρεύμα από ΦΙΞ έως και την Αθανασίου Διάκου, ενώ καθυστερήσεις σημειώνονται και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Χίλτον.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και επί της λεωφόρου Κηφισίας, από τη συμβολή της λεωφόρου με την Κατεχάκη μέχρι και το ύψος των Αμπελοκήπων, τμηματικά.

Το δελτίο κυκλοφορίας της Τροχαίας

Σύμφωνα με τη διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, κίνηση τώρα καταγράφεται στις παρακάτω οδικές αρτηρίες:

-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), από Λυκόβρυση έως και Κόκκινο Μύλο

-Στο καθοδικό ρεύμα της Αλεξάνδρας

-Στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας, στο ανοδικό ρεύμα, από Πανόρμου έως Φιλοθέη και στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Φιλοθέης.

-Στο ρεύμα καθόδου της Βασιλίσσης Σοφίας

-Στη Βασιλέως Κωνσταντίνου

-Στη Βασιλίσσης Αμαλίας

-Στη Σταδίου

-Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.