ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Έγινε αμέσως viral – Αεροσκάφος… κόλλησε κάτω από γέφυρα (βίντεο)

Έγινε αμέσως viral – Αεροσκάφος… κόλλησε κάτω από γέφυρα (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει ένα αεροσκάφος που ενώ όδευε για απόσυρση… κόλλησε κάτω από μία γέφυρα.

Ο λόγος για ένα αεροσκάφος της Air India, το οποίο είχε εκποιηθεί προκειμένου να γίνει σκραπ αλλά η διαδικασία μεταφοράς του απεδείχθη ατυχής, προκαλώντας, αρχικά, μεγάλη απορία στους χρήστες του διαδικτύου.

Έτσι η Air India έσπευσε να διευκρινίσει, με ανακοίνωσή της, ότι η εταιρία δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν.

«Πρόκειται για ένα αποσυρθέν αεροσκάφος σε διαδικασία αποδόμησης το οποίο είχε εκποιηθεί. Η μετακίνησή του έγινε από τους νέους ιδιοκτήτες. Η Air India δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο αεροσκάφος υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

https://twitter.com/Ashoke_Raj/status/1444519287813668864

Επιπλέον οι υπεύθυνοι ασφαλείας του αεροδρομίου στο Δελχί διαβεβαίωσαν ότι το σκάφος δεν ανήκει στον στόλο του αεροδρομίου και ότι ο οδηγός μπορεί να έκανε κάποιο λάθος κατά τη μεταφορά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο προ των διευκρινίσεων, το βίντεο είχε ήδη χιλιάδες θεάσεις σε Twitter και YouTube, με πολλούς χρήστες να διερωτώνται για τις συνθήκες υπο τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.