ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους – Που υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Στο «κόκκινο» η κίνηση στους δρόμους – Που υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Αρκετά αυξημένη είναι η κίνηση που παρατηρείται το πρωί της Πέμπτης στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα αλλά κυρίως αλλά και τον Κηφισό τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο.

Ενδεικτικό της κατάστασης το γεγονός ότι στην κάθοδο του Κηφισού λίγο πριν τις 9 το πρωί ο χάρτης της κίνησης είχε βαφτεί «βαθύ μπορντό» σε όλο το μήκος από τη Μεταμόρφωση μέχρι την παραλιακή.

Σημαντικές δυσκολίες καταγράφονταν, δε, και στην Αττική Οδό με τις καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα να είναι της τάξης των 10′-15′ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας και των 5′ στην έξοδο προς Λαμία ενώ στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις ήταν της τάξης των 15′-20΄ από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας.

Η ενημέρωση της Αττικής Οδού για την κίνηση

https://twitter.com/aodostraffic/status/1445988385080893442

Η κίνηση στην παραλιακή λεωφόρο ξεκίνησε από πριν τις 7 το πρωί λόγω τροχαίου όταν φορτηγό έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάνω σε κολώνα προκαλώντας διακοπή της κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα.

Αποτέλεσμα είναι το μποτιλιάρισμα να ξεκινά από το Δέλτα Φαλήρου και να συνεχίζεται μέχρι και μετά τον Κηφισό ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και στην κάθοδο του Κηφισού αλλά και την κάθοδο της λεωφόρο Συγγρού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στους υπόλοιπους δρόμους του λεκανοπεδίου η κίνηση είναι αυξημένη στην κάθοδο της Κηφισίας, στην κάθοδο της Μεσογείων, στο κέντρο της Αθήνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.