ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη ενόψει 54ου Ράλλυ ΔΕΘ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη ενόψει 54ου Ράλλυ ΔΕΘ

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να τεθούν σε ισχύ το Σαββατοκύριακο, στη Θεσσαλονίκη λόγω της διεξαγωγής του 54ου Ράλλυ ΔΕΘ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σήμερα, Σάββατο (09.10.2021), δεν θα επιτρέπεται από τις 7.40 π.μ. η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της ανώνυμης ασφάλτινης τοπικής Οδού Δρυμού – Μονολόφου, από το ύψος εκατό μέτρα μετά την συμβολή της με την επ. οδό Μελισσοχωρίου – Δρυμού έως το ύψος πεντακόσια μέτρα πριν την συμβολή της με την Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης –Κιλκίς, και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.

Από τις 9 π.μ. δεν θα επιτρέπεται από η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων:

  • Επί της εθνικής οδού Θεσ/νίκης – Σερρών από όρια νομού Σερρών έως το ύψος της συμβολής της με την επ. Οδό Λαχανά-Ριζιανών και καθ’ όλο το πλάτος αυτής.
  • Επί της επ. οδού Λαχανά – Ριζιανών από την συμβολή της με την εθνική οδό Θεσ/νίκης –Σερρών έως το ύψος πριν τη συμβολή της με τον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού – Προμαχώνα.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Κυριακή, από τις 9.30πμ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων στην ειδική διαδρομή επί της ανώνυμης τοπικής οδού που διέρχεται από τις παρυφές του οικισμού Μεσαίου και σε μέγιστο μήκος εκατό μέτρων.

  • Ακόμη, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας από το ύψος της επιχείρησης «BON CHATEAU» και σε μέγιστο μήκος εκατό μέτρων προς την οδό Ελ. Βενιζέλου (Ωραιόκαστρο) καθ’ όλο το πλάτος αυτής.
  • Τέλος, έως και τις 7 το απόγευμα της Κυριακής, δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Λόρδου Βύρωνος (Ωραιόκαστρο), από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θεσσαλονίκης και σε μέγιστο μήκος τριακοσίων μέτρων προς την οδό Μ. Αλεξάνδρου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.