ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα η λεωφόρος Νίκης λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα η λεωφόρος Νίκης λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης

Από σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου και για τις επόμενες τρεις ημέρες, κλειστή θα είναι η λεωφόρος Νίκης στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Ο δρόμος θα κλείνει από τις 6:00 μέχρι τις 14:00.

Τετάρτη και Πέμπτη 20 και 21 Οκτωβρίου 2021

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων (εκτός του ποδηλατόδρομου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους.
  • Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων κατά μήκος των εργασιών.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρασκευή και Σάββατο 22 και 23 Οκτωβρίου 2021

  • Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων (εκτός του ποδηλατόδρομου όπου η κίνηση των ποδηλατών θα διεξάγεται κανονικά), από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Αγίας Σοφίας.
  • Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Ελ. Βενιζέλου, Μητροπόλεως, Αγίας Σοφίας, Παύλου Μελά και από τους γύρω δρόμους.
  • Δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων κατά μήκος των εργασιών.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.