ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εγνατία οδός: Διακοπές κυκλοφορίας μεταξύ Βέροιας-Κοζάνης

Εγνατία οδός: Διακοπές κυκλοφορίας μεταξύ Βέροιας-Κοζάνης

Κλειστό έμεινε για δύο ώρες το πρωί, από τις 8 έως τις 10, τμήμα της Εγνατίας Οδού, μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Βέροιας και Πολυμύλου Κοζάνης, λόγω διέλευσης συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία.

Η κυκλοφορία κατά το παραπάνω διάστημα διεξαγόταν από εναλλακτικό δρομολόγιο.

Ποιες μέρες θα κλείσει η Εγνατία Οδός

Ανάλογες διελεύσεις θα γίνουν, κατά τις ίδιες ώρες, την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, την Τετάρτη και την Παρασκευή, οπότε θα κλείσει εκ νέου το ίδιο τμήμα του οδικού άξονα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως εκ τούτου η κυκλοφορία, σύμφωνα με ανακοίνωση, θα διεξάγεται μέσω της νέας περιφερειακής οδού Βέροιας – Νάουσας, απ’ όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στην επαρχιακή οδό Βέροιας – Έδεσσας – Δρεπάνου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοίλων Κοζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.