Χαλάνδρι: Στην κυκλοφορία δόθηκε η Παπανικολή – Έκλεισε η… τρύπα

Χαλάνδρι: Στην κυκλοφορία δόθηκε η Παπανικολή –  Έκλεισε η… τρύπα

Στην κυκλοφορία αναμένεται να δοθεί νωρίς σήμερα το απόγευμα η οδός Παπανικολή στο Χαλάνδρι, έπειτα από την αποκατάσταση της τρύπας στο οδόστρωμα που είχε προκληθεί από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

Συγκεκριμένα, μετά τις παρεμβάσεις που έκανε η Περιφέρεια Αττικής αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με το οδόστρωμα που προκλήθηκε επί της οδού Παπανικολή, στο Χαλάνδρι, έπειτα από καθίζηση που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μπάλλος, «λόγω κακοτεχνίας του παρελθόντος από εταιρεία τηλεφωνικών δικτύων», όπως επισημαίνει η Περιφέρεια.

Ο δρόμος αναμένεται να δοθεί ξανά στην κυκλοφορία, νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται πως πριν από περίπου μία εβδομάδα τμήμα του οδοστρώματος είχε υποστεί καθίζηση, εξαιτίας διάτρησης αγωγού απορροής ομβρίων από αγωγούς τηλεφωνικού δικτύου.

​​​​​​​Ειδικότερα, προκλήθηκε σπηλαίωση (μεγάλο κούφωμα κάτω από το οδόστρωμα), η οποία οφειλόταν στο γεγονός ότι κατά το παρελθόν εταιρεία τηλεφωνικών δικτύων είχε διατηρήσει τον πλακοσκεπή αγωγό ομβρίων, με τη μέθοδο της κατευθυνόμενης διάτρησης (χωρίς δηλαδή ανοιχτή διατομή), και δημιούργησε ρήγμα στον αγωγό ομβρίων (παλιό αγωγό κατασκευασμένο από την ΕΥΔΑΠ).

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, άμεσα έσπευσαν στο σημείο συνεργεία της Περιφέρειας, έγινε κατάλληλη σήμανση για την αποφυγή ατυχημάτων και ξεκίνησαν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στόχος μας ήταν η αποκατάσταση του προβλήματος, που προκλήθηκε από κακοτεχνίες του παρελθόντος, με ταχείς διαδικασίες προκειμένου να ξαναδοθεί με ασφάλεια ξανά ο δρόμος στην κυκλοφορία, γι’ αυτό και τα συνεργεία μας δούλεψαν όλες αυτές τις μέρες με εντατικούς ρυθμούς. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί λειτούργησαν άμεσα και αποτελεσματικά με στοχευμένες παρεμβάσεις, προκειμένου να έχουμε γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο δρόμος σήμερα παραδίδεται ξανά στην κυκλοφορία και είναι πλέον απολύτως ασφαλής», δήλωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.