Αυξημένη η κίνηση σε δρόμους της Αθήνας – Που έχει μποτιλιάρισμα (φώτο)

Τεράστια η ταλαιπωρία των οδηγών

Αυξημένη η κίνηση σε δρόμους της Αθήνας – Που έχει μποτιλιάρισμα (φώτο)

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση σε αρκετούς δρόμους της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας.

Σημαντικές καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί επί της λεωφόρου Κηφισού και στα δύο ρεύματα. Στην άνοδο του Κηφισού οι καθυστερήσεις ξεκινούν από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Χαλκηδόνα και στην κάθοδο από Κηφισιά μέχρι Περιστέρι.

Αντιμέτωποι με την κίνηση έρχονται οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας. Στην άνοδο καθυστερήσεις σημειώνονται στο ύψος του Ψυχικού και στην κάθοδο από τον κόμβο μέχρι το ύψος της Φιλοθέης.

Συμφόρηση παρατηρείται στο κέντρο της Αθήνας, σε τμήματα των λεωφόρων Αλεξάνδρας, Βασιλίσσης Σοφίας, Βασιλέως Κωνσταντίνου, Υμηττού.

Σημαντικές καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στην Ηλιουπόλεως και στην Εθνικής Αντιστάσεως.

Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις στο στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 10΄-15΄στην έξοδο για Πειραιά και 5′-10΄στην έξοδο για Λαμία.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.