ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε το χάρτη (upd)

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό

Αυξημένη η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Δείτε το χάρτη (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 09:05) Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν και σήμερα το πρωί οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Συγκεκριμένα, στη λεωφόρο Κηφισού η κυκλοφορία των οχημάτων παρουσιάζει καλύτερη εικόνα, ωστόσο υπάρχουν καθυστερήσεις στο ύψος των ΚΤΕΛ αλλά και από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι τα Κάτω Πατήσια στην κάθοδο ενώ αυξημένη είναι και η κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, μποτιλιαρισμένες είναι και οι Λεωφόροι Δημοκρατίας και Λαμπράκη στο Κερατσίνι αλλά και η Λεωφόρος Σχιστού στον Σκαραμαγκά όπως και η Λεωφόρος Αθηνών. Αυξημένη είναι και η κίνηση στις λεωφόρους Μεσογείων και Κηφισίας και στα δύο ρεύματα.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό.

https://twitter.com/aodostraffic/status/1455442895381663747

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.