ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση (χάρτης)

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί

Δείτε σε ποιους δρόμους της Αττικής υπάρχει αυξημένη κίνηση (χάρτης)

Αυξημένη είναι η κίνηση που παρατηρείται αυτή την ώρα στον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία.

Ειδικότερα, ουρά χιλιομέτρων σχηματίζουν τα οχήματα που κινούνται στο ανοδικό ρεύμα του Κηφισού, από το ύψος του Μοσχάτου έως και τη Λένορμαν, ενώ καθυστερήσεις καταγράφονται και στο ύψος της Φιλαδέλφειας. Στο ρεύμα προς Πειραιά υπάρχουν καθυστερήσεις στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Οι οδηγοί που κινούνται αυτή την ώρα στην περιοχή οφείλουν να οπλιστούν με υπομονή, καθώς η κίνηση και το μποτιλιάρισμα δυσχεραίνει κατά πολύ την κυκλοφορία.

Χαμηλές ταχύτητες για τα οχήματα και επί της λεωφόρου Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα, αλλά και στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα ανόδου.

Μποτιλιαρισμένη αυτή την ώρα, λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης, και η Βασιλίσσης Σοφίας στο καθοδικό ρεύμα από το ύψος του Χίλτον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.