ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αναποδογύρισε νταλίκα στην Αντιρρίου – Ιωαννίνων: Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο παραμένουν, προς το παρών, αδιευκρίνιστες

Αναποδογύρισε νταλίκα στην Αντιρρίου – Ιωαννίνων: Εγκλωβίστηκε ο οδηγός

Το μεσημέρι της Τρίτης, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα κοντά στο Ρίβιο και ειδικότερα στο σημείο «Άγιος Στέφανος», στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων.

Ειδικότερα, νταλίκα που οδηγούσε άνδρας εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.

Από το ατύχημα εγκλωβίστηκε ο οδηγός και στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα για τον απεγκλωβισμό του.

Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε και είναι καλά στην υγεία του, καθώς δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται πως οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο παραμένουν, προς το παρών, αδιευκρίνιστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.