Εθνική Οδός – Μεταμόρφωση: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου

Όσα πρέπει να ξέρουν οι οδηγοί

Εθνική Οδός – Μεταμόρφωση: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν επί της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στις περιοχές των δήμων Μεταμόρφωσης και Κηφισιάς έως τις 22 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, προγραμματίστηκαν:

Από Τετάρτη 24/11/2021 και ώρα 21:00 έως Τετάρτη 22/12 και ώρα 06:00:

Στένωση της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, με εναπομένον πλάτος κυκλοφορίας 3,50μ. και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε.:

  • Από τη χ/θ 19,850 έως τη χ/θ 20,700, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία (καθ’ όλο το 24ωρο)
  • Από τη χ/θ 20,920 έως τη χ/θ 20,050, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα (καθόλο το 24ωρο).

Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.

  • Από Δευτέρα έως και Σάββατο από τις ώρες 21:00 έως 06:00 της επόμενης στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Αθήνα.
  • Από Δευτέρα έως και Πέμπτη από τις ώρες 21:00 έως 06.00 της επόμενης και Σάββατο από τις ώρες 21:00 έως 06:00 της επόμενης στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Λαμία.

Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας και στις δυο κατευθύνσεις κυκλοφορίας του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε.:

  • Προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από τη χ/θ 19,500 έως τη χ/θ 21,800, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
  • Προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας από τη χ/θ 21,800 έως τη χ/θ 19,000, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις υπόλοιπες λωρίδες κυκλοφορίας.

Από Τετάρτη 24/11 και ώρα 21:00 έως Σάββατο 4/12 και ώρα 06:00

Αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας και στις δυο κατευθύνσεις κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Α.Θ.Ε.:

  • Προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από τη χ/θ 18,000 έως τη χ/θ 21,800, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
  • Προσωρινός αποκλεισμός της αριστερής και μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας από τη χ/θ 22,200 έως τη χ/θ 19,000, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Κατά τις εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.