ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προαστιακός: Αλλαγές στα δρομολόγια προς αεροδρόμιο λόγω εργασιών

Ποια δρομολόγια εκτελούνται

Προαστιακός: Αλλαγές στα δρομολόγια προς αεροδρόμιο λόγω εργασιών

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Προαστιακό Αθηνών προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από σήμερα μέχρι την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου λόγω εργασιών αναβάθμισης στη σιδηροδρομική γραμμή στο τμήμα μεταξύ Τριών Γεφυρών και Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών (ΣΚΑ).

Λόγω των έργων που θα πραγματοποιηθούν στο συγκεκριμένο τμήμα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεούται σε αναστολή λειτουργίας της απευθείας σύνδεσης του Προαστιακού από τον Πειραιά και την Αθήνα με το Αεροδρόμιο, όπως επίσης και της σύνδεση των Λιοσίων με το Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Διευκρινίζεται ότι, δεν επηρεάζονται οι απευθείας συνδέσεις της Αθήνας και του Πειραιά με το Κιάτο, τη Χαλκίδα και τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού για την προσωρινή ταλαιπωρία που θα υποστεί, λόγω εργασιών της ΕΡΓΟΣΕ στην υποδομή.

Ειδικότερα, θα κυκλοφορούν οι παρακάτω αμαξοστοιχίες στο τμήμα Αεροδρόμιο – Νερατζιώτισσα – Αεροδρόμιο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.