Κίνηση: Δείτε σε ποιους δρόμους της Αθήνας υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Κίνηση: Δείτε σε ποιους δρόμους της Αθήνας υπάρχει μποτιλιάρισμα (χάρτης)

Αρκετά αυξημένη είναι για ακόμη ένα πρωινό η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, λόγω και της βροχόπτωσης.

Αυτή την ώρα βρέχει στο κέντρο της Αθήνας αλλά και άλλες περιοχές, με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται με ιδιαίτερα χαμηλούς ρυθμούς, εντείνοντας το πρόβλημα.

Μποτιλιάρισμα συναντούν οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισού. Στο ανοδικό ρεύμα από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως και τη Φιλαδέλφεια και στο καθοδικό από Μεταμόρφωση μέχρι και το ύψος της Φιλαδέλφειας.

Μποτιλιαρισμένη αυτή την ώρα είναι και η λεωφόρος Αθηνών, λόγω σύγκρουσης που σημειώθηκε νωρίτερα.

Αυξημένη κίνηση συναντούν οι οδηγοί και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Κηφισίας. Στην άνοδο από το «Δαχτυλίδι» μέχρι τη Φιλοθέη και στην κάθοδο στο ύψος του Ψυχικού.

Καθυστερήσεις συναντούν όσοι βρίσκονται αυτή την ώρα στις λεωφόρους Αλεξάνδρας, Μεσογείων και Κατεχάκη.

Με την κίνηση έρχονται αντιμέτωποι οι οδηγοί και στις λεωφόρους Ηλιουπόλεως, Εθνικής Αντιστάσεως και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης μέχρι τον κόμβο Βριλησσίων ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα τα προβλήματα καταγράφονται από την περιφερειακή Υμηττού στο ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον κόμβο Μεταμόρφωσης.

https://twitter.com/aodostraffic/status/1468112932248723466

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/aodostraffic/status/1468112190603509766

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.