ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αεροπορικά εισιτήρια με μόλις 12,7 ευρώ

Αεροπορικά εισιτήρια με μόλις 12,7 ευρώ

Αν ήμασταν στη Δανία, τη Νορβηγία ή τη Γερμανία δεν θα το συζητούσαμε. Θα ήταν αυτονόητο ότι οι άνθρωποι εκεί μπορούν να προγραμματίζουν τη ζωή τους. Και να κερδίζουν όχι μόνο χρόνο αλλά και χρήμα.

Γιατί το λέμε αυτό; Απλά γιατί αν μπορούσαμε και εμείς οι Έλληνες να ξέρουμε τι θα κάνουμε μετά από 3 η 4 μήνες θα μπορούσαμε να ταξιδεύουμε …τζάμπα.

Για παράδειγμα η Sky Express συνεχίζει να αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των αερομεταφορών και προχωρά σε μία μοναδική προσφορά!

Για κρατήσεις θέσεων που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου και θα αφορούν πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1η Οκτωβρίου έως 31 Μαρτίου, προσφέρει εισιτήρια με 12,7€ τελική τιμή!

Διαβάστε προσεκτικά που θα μπορούσατε να πάτε. Αρκεί να κλείσετε από τώρα το αεροπορικό σας εισιτήριο.

Η Sky Express προσφέρει εισιτήρια από και προς Αθήνα για Νάξο, Μήλο, Κύθηρα, Πάρο, Κάρπαθο, Ικαρία, Σύρο και Αστυπάλαια που ξεκινούν από 12,7€ τελική τιμή!

Επίσης, για το ίδιο διάστημα, η Sky Express προσφέρει πτήσεις για το δρομολόγιο Ηράκλειο-Αθήνα-Ηράκλειο με εισιτήρια από 24,7€ και Σκιάθος-Αθήνα-Σκιάθος με εισιτήρια από 29,45€. Οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους!

( Η προσφορά αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων. Γι’ αυτό αν αισθάνεστε ότι μπορείτε να …προγραμματισθείτε μπείτε στο www.skyexpress.gr και …πετάξτε σαν άνθρωποι).

Και μια σημαντική λεπτομέρεια. Στην τιμή του εισιτήριου συμπεριλαμβάνονται αποσκευή και χειραποσκευή, δωρεάν είσοδος στο VIP Lounge και in-flight service!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.