ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι εναλλακτικές λύσεις για τις ακυρώσεις των πτήσεων στην Ryanair

Οι εναλλακτικές λύσεις για τις ακυρώσεις των πτήσεων στην Ryanair

Από τις 103.000 προγραμματισμένες πτήσεις της Ryanair για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο ακυρώθηκαν 2.100.

Αυτό σημαίνει ότι 315,000 ταξιδιώτες έλαβαν ειδοποίηση μέσω email (Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου) για την ακύρωση της πτήσης τους. Έως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, απαντήθηκαν πάνω από 305,000 αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με εναλλακτικά δρομολόγια και αποζημιώσεις ( δηλαδή 97% των επιβατών έλαβαν πρόταση εναλλακτικής λύσης) ενώ το υπόλοιπο 3% (λιγότερο από 10,000 επιβάτες ) θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τη Ryanair.

Στο διάστημα των τελευταίων 7 ημερών, η Ryanair βελτίωσε την ακρίβεια στην ώρα άφιξης των πτήσεων της κατά 96% (δείτε τον πίνακα παρακάτω)

Στο διάστημα των τελευταίων 7 ημερών, μόνο 3 από της 16,000 πτήσεις της Ryanair ακυρώθηκαν .

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “Ζητάμε και πάλι ειλικρινά συγνώμη από τους 315,000 πελάτες μας που η πτήση τους ακυρώθηκε μέσα στο διάστημα των τελευταίων 6 εβδομάδων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Πάνω από το 97% των πελατών που έχουν επηρεαστεί από τις ακυρώσεις έχουν εξυπηρετηθεί με εναλλακτικά δρομολόγια.

Δεν έχουν ακυρωθεί περαιτέρω πτήσεις και η ακρίβεια αφίξεων και αναχωρήσεων έχει αυξηθεί στο 96%, ενώ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να λύσουμε το συγκεκριμένο λάθος οργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έχουμε προσλάβει επιπλέον προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών το οποίο βοηθάει όλους τους πελάτες που έχουν επηρεαστεί από τις ακυρώσεις καθώς προσπαθούμε να απαντήσουμε στα αιτήματά τους όσο πιο άμεσα μπορούμε και να λύσουμε όλα τα προβλήματα που δημιουργήσαμε, για τα οποία ζητούμε και πάλι ειλικρινά συγνώμη.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.