ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην οδό Σταδίου

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην οδό Σταδίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα και για δεκαπέντε ημέρες στην οδό Σταδίου εξαιτίας εργασιών στο δίκτυο φυσικού αερίου.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθεί πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων καθ’ όλο το 24ωρο, στα κάτωθι οδικά τμήματα της οδού Σταδίου, περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:

Α΄ ΦΑΣΗ: Αριστερή λωρίδα, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Εδουάρδου Λω και Βουκουρεστίου

Β1΄ ΦΑΣΗ: Αριστερή και τμήμα της μεσαίας λωρίδας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Βουκουρεστίου

Β2΄ ΦΑΣΗ: Δεξιά και τμήμα της μεσαίας λωρίδας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ομήρου και Βουκουρεστίου

Γ΄ ΦΑΣΗ: Δεξιά λωρίδα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σανταρόζα έως 60 μ. μετά την οδό Γ. Σταύρου

Στην περιοχή των εργασιών και κατά τη διάρκειά τους το ανώτατο όριο ταχύτητας των οχημάτων ορίζεται στα 30 χλμ/ώρα και δεν επιτρέπεται το προσπέρασμα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Επειδή η ανωτέρω κατάληψη του οδοστρώματος θα δημιουργήσει ανάσχεση της κυκλοφορίας, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από το ανωτέρω σημείο και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των Τροχονόμων, που θα βρίσκονται στο σημείο για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.