ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέο δρομολόγιο της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη στη Νυρεμβέργη

Νέο δρομολόγιο της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη στη Νυρεμβέργη

Νέο δρομολόγιο ανακοίνωσε σήμερα η Ryanair. Θα υπάρχει απευθείας σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη στη Νυρεμβέργη. Θα πραγματοποιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες δύο πτήσεις κάθε εβδομάδα. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα ξεκινά το Μάρτιο 2018.

Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από ακόμα χαμηλότερους ναύλους και τις τελευταίες καινοτομίες του προγράμματος “Always Getting Better”:

• Μειωμένη τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή – 25€, μια παραδοτέα αποσκευή 20 κιλών

• Πτήσεις με σύνδεση μέσω Μιλάνου, Ρώμης και Πόρτο

• Νέα συνεργασία με το Erasmus Network με φοιτητικές προσφορές και ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα κρατήσεων

• Alexa voice recognition για αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων στο Ryanair.com

• Νέα ιστοσελίδα και app για το Ryanair Rooms

Η Δήμητρα Απατσίδου της Ryanair δήλωσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είμαστε χαρούμενοι για την ανακοίνωση της νέας σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Νυρεμβέργης, με δύο πτήσεις την εβδομάδα, ενόψει του καλοκαιρινού μας προγράμματος. Για να το γιορτάσουμε, ανακοινώνουμε νέα προσφορά με ναύλους από 29.99€, για ταξίδια από το Μάρτιο μέχρι τον Απρίλιο. Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά, ισχύει για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (20 Νοεμβρίου) οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα το www.ryanair.com ή στο ελληνικό Ryanair app και να κάνουν άμεσα κράτηση.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.