Εγκαινιάζεται η νέα απευθείας πτήση της British Airways από «Χίθροου» για Κεφαλονιά

Εγκαινιάζεται η νέα απευθείας πτήση της British Airways από «Χίθροου» για Κεφαλονιά

Το νέο αυτό δρομολόγιο θα ξεκινήσει τον Μάιο και έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω προστεθεί στους υπόλοιπους 11 προορισμούς της εταιρείας στην Ελλάδα

Οι πελάτες της British Airways θα έχουν στη διάθεσή τους ακόμη περισσότερες επιλογές για τις διακοπές τους κάτω από τον Ελληνικό ήλιο για το καλοκαίρι του 2018, καθώς η εταιρεία θα προσθέσει στο υπάρχον δίκτυό της τον προορισμό της Κεφαλονιάς.

Είναι η πρώτη φορά που η British Airways ξεκινά πτήσεις για την Κεφαλονιά, έναν ιδιαίτερα δημοφιλή καλοκαιρινό προορισμό για τους ταξιδιώτες, που φιλοξενεί μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, όπως αυτή του Μύρτου, μιας από τις πιο πολύ-φωτογραφημένες παραλίες στον κόσμο αλλά και ειδυλλιακά σκηνικά, όπως αυτό που παρουσιάζονται στην γνωστή ταινία «Το μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι».

Η νέα γραμμή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 15 Μαΐου και θα εκτελεί δρομολόγια μέχρι και τις 06 Οκτωβρίου 2018. Οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν απευθείας από το Terminal 5 στο νησί της Κεφαλονιάς και οι πτήσεις θα αναχωρούν από το Λονδίνο κάθε Τρίτη και Σάββατο.

Με την προσθήκη της Κεφαλονιάς η λίστα προορισμών της British Airways στην Ελλάδα επεκτείνεται σε συνολικά 13 και περιλαμβάνει ακόμη τις Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο, Ηράκλειο, Χανιά, Καλαμάτα, Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Σκιάθο. Τα δρομολόγια της British Airways εξυπηρετούν πλέον την πλειοψηφία των πιο δημοφιλών, καλοκαιρινών και όχι μόνο, τουριστικών προορισμών στην Ελλάδα.
Ο κ. Alex Cruz, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways, σχολίασε: «Πάντα προσπαθούμε να αναπτύσσουμε στο έπακρο τις ταξιδιωτικές επιλογές που προσφέρουμε από το Heathrow και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την προσθήκη της Κεφαλονιάς στο εκτεταμένο μας δίκτυο. Η British Airways είναι η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία στο Λονδίνο και ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους επιβάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Παράλληλα και για να εξυπηρετήσουμε την αυξημένη ζήτηση βελτιώνουμε τα δρομολόγιά μας και αυξάνουμε τις πτήσεις μας προς κάποιους Ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως η Ίμπιζα, η Σαντορίνη, η Μύκονος και το Σπλιτ.»

Η κα Φρέντυ Στίερ, Περιφερειακή Εμπορική Διευθύντρια της British Airways για την Ευρώπη δήλωσε σχετικά: «Η προσθήκη της Κεφαλονιάς στη λίστα των προορισμών μας στην Ελλάδα αποτελεί απτή απόδειξης της σημασίας που έχει η αγορά για την British Airways. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που αναπτυσσόμαστε περαιτέρω στη χώρα και που είμαστε σε θέση να εντάξουμε το νησί στο εκτεταμένο μας δίκτυο. Πιστεύουμε ότι οι νέες αυτές πτήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να επισκεφτούν ακόμη πιο συναρπαστικά μέρη στην Ελλάδα. Πλέον καλύπτουμε συνολικά 13 προορισμούς στη χώρα και θεωρούμε ότι προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές για όσους σκοπεύουν να την επισκεφτούν το καλοκαίρι του 2018.»

Πέρα από την Κεφαλονιά και στο πλαίσιο της αναβάθμισης του πτητικού της έργου, η British Airways εγκαινιάζει και νέες πτήσεις για την Κορσική, οι οποίες θα αναχωρούν κάθε Κυριακή από το Terminal 5, από τις 27 Μαΐου έως και τις 7 Οκτωβρίου. Μέσα στον Οκτώβριο η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε επίσης και την έναρξη απευθείας πτήσεων στην ιστορική πόλη της Αλμερία, που θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαρτίου 2018 και θα κοστίζουν μόλις από 66 λίρες μετ’επιστροφής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.